Koronaviruspandemian takia suljettuna ollut Helsingin keskustan Työ 2.0 Lab -työtila avataan jälleen maanantaina 6.9.2021 rajoitetusti. Työ 2.0 Lab tulee aluksi käyttöön enintään 9 hengen tilauksille ja käyttäjämäärää koskevia rajoituksia tullaan jatkossa päivittämään Helsingin ja Uudenmaan koronarajoitusten mukaisesti.

Työ 2.0 Labin tiloissa on noudatettava voimassa olevia terveysturvallisuuteen liittyviä ohjeita ja määräyksiä. Tilojen käyttäjille on saatavilla käsidesiä, kasvomaskeja ja muita hygieniavälineitä. Lisäksi tilojen puhtaanapitoa on tehostettu kiinteistöhuollon toimesta. Ajankohtaiset ohjeistukset koronaviruspandemian tilanteesta ja rajoituksista löytyy HUS:n (https://www.hus.fi/ajankohtaista/koronavirus-covid-19/koronavirusepidemiatilanne-rajoitukset-ja-suositukset) ja Helsingin kaupungin (https://www.hel.fi/helsinki/korona-fi/koronaneuvonta/voimassa-olevat-suositukset-ja-rajoitukset) verkkosivuilta.

Työ 2.0 Labin toiminta jatkuu ainakin vuoden 2023 lokakuun loppuun saakka. Työtilan kumppanien joukkoa ollaan kasvattamassa ja uusien kumppaniorganisaatioiden haku on käynnissä. Lisätietoja Työ 2.0 Labin kumppaniksi liittymisestä antaa: Virpi Einola-Pekkinen, 040 720 2234, Virpi.Einola-Pekkinen@vm.fi sekä Emilia Säkkinen, 0408358377, emilia.sakkinen@senaatti.fi