Lataa Työ 2.0 sovellus puhelimesi Apple Store- tai Google Play-sovelluskaupasta, niin pääset alkuun! Sovelluksen käyttäjiksi voivat rekisteröityä vain valtionhallinnon työntekijät sekä Työ 2.0 Labin yhteistyökumppanit. Muistathan päivittää tarvittaessa sovelluksen viimeisimmän version puhelimeesi sovelluskaupasta.

Ohjeet sovelluksen lataamiseen

1. Lataa Työ 2.0 sovellus mobiilikaupasta
2. Avaa sovellus ja valitse ”Luo tunnukset”
3. Täytä kentät ja paina ”Rekisteröidy”
4. Antamaasi sähköpostiosoitteeseen lähetetään linkki, joka tule avata ja hyväksyä profiilin vahvistamiseksi
5. Vahvistuksen jälkeen voit sulkea selaimen ja avata Työ 2.0 sovelluksen
6. Ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä iOS-sovellus pyytää lupaa käyttää Bluetooth-yhteyttä ja Android-sovellus paikannusta. Tämä tulee sallia, jotta mobiiliavain toimii tilaan saapuessasi.

Sovelluksen avulla voit tarkastella tiloja ja varaustilannetta sekä varata toimintaasi sopivan tilan – joko yksittäisen työpisteen, neuvottelutilan tai projektitilan. Tilojen kuvaukset löydät Varauskalenteri-sivulta. Saapuessasi tilaan varmista, että olet hyväksynyt Työ 2.0 sovelluksen asetuksista Bluetooth-yhteyden. Oven pääset avaamaan painamalla mobiilisovelluksen etusivun alareunassa sijaitsevaa lukkokuvaketta.

Jos haluat peruuttaa Labra-tilaan tehdyn varauksen, lähetä pyyntö peruutuksesta sähköpostitse osoitteeseen senaatti.helpdeks@iss.fi. Väliaikaisesti Labra-tilan varausten peruutuksia ei pysty tekemään suoraan sovelluksen kautta.

Sovelluksen teknisissä haasteissa voit olla yhteydessä ISS palvelukeskukseen numeroon 020 515 9595.

Missä?

Lab sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella osoitteessa Yliopistonkatu 5. Helsingin yliopiston metropysäkki on aivan Labin vieressä ja päärautatieasemalle on matkaa vain 400 metriä.

Milloin?

Työ 2.0 Lab on avoinna arkisin klo 7-20 ja lauantaisin klo 8-17.