Työ 2.0 Lab pohjakartta
Työ 2.0 Lab pohjakartta

Labra

Labra on joustava tila, jossa voit pitää työpajoja, seminaareja, erilaisia verkostotilaisuuksia jne. Kaikki kalusteet ovat liikuteltavia eli voit järjestää tilan mielesi mukaan. Tilan voi varata kokonaan, tai yhden sen 24:stä työpisteestä.

Tilassa on hybriditilaisuudet mahdollistavaa teknologiaa, jolla linjojen päähän näkyy niin puhuja kuin yleisökin! Mikrofonit ovat langattomat ja näiden avulla saa katettua suuremmankin alueen, myös kysymykset paikanpäältä kuuluvat hyvin. Päänäytön lisäksi, voit laajentaa esitysaluetta ottamalla helposti liitettävät lisänäytöt käyttöösi, jolloin sama esitysmateriaali näkyy kaikilla näytöillä. Tilasta löytyy kamera, langattomat mikrofonit (4kpl), iso näyttö +2kpl 55” lisänäyttöjä, jabroja, valkotauluja sekä kaiuttimet. Tilan kapasiteetti maks. 30 henkilöä. Muistathan perua varauksen, mikäli tilaisuutesi peruuntuu tai siirtyy. Labra-tila on suosittu, ja pyrimme mahdollistamaan sen tehokkaan käytön.

Huomioithan, että Labra on avoin tila, jossa saattaa liikkua myös muita Työ 2.0 Labin käyttäjiä.

Työtuoleja ja pöytiä avoimessa työtilassa. Työtilan ikkunoista näkyy harmaan talvinen kaupunkimaisema.

Kohtaamo

Kohtaamo on vuorovaikutukselle pyhitetty työtila. Täällä voit saada uusia tuttavuuksia työn teon lomassa. Tällä hetkellä tilavaraus koskee koko tilaa (7 henkilöä). Tilassa ei ole äänieristystä, joten tilaan saattaa kuulua muiden Työ 2.0 Labin käyttäjien ääniä.

Puinen pöytä ja kuusi istuinta kokoushuoneessa. Kokoushuoneen katosta roikkuu kaksi valaisinta.

Hautomo

Hautomo tarjoaa tilan keskittyneelle työlle. Tässä tilassa kaverilta saa kysyä, mutta tärkeää on myös antaa muille keskittymisrauha eli pidemmät puhelut tulee tehdä tilan ulkopuolella. Tilassa on 3 sähkötyöpistettä näyttöineen, jotka ovat varattavissa Senaatin tilavarausjärjestelmän kautta. Tilassa ei ole äänieristystä, joten tilaan saattaa kuulua muiden Työ 2.0 Labin käyttäjien ääniä.

Työtilassa kolme valkoista pöytää joiden päällä näyttöjä ja kannettavia tietokoneita. Tilan takaseinän ikkunasta näkyy viereisen rakennuksen lasiseinä.

Tee varaus

Työ 2.0 Labin Labra ja Kohtaamo -tilat varataan Senaatin tilavarausjärjestelmän kautta. Tilavarauksen yhteydessä tulee ilmoittaa tilaisuuteen osallistuvat vieraat. Tilavarauksen jälkeen, kulkutunnisteen sekä vierailijoiden vierailijakortit Työ 2.0 Labiin voi noutaa Pasilan virastokeskuksen 1. kerroksen infopisteestä organisaation omaa henkilökorttia vastaan. Kulkutunnisteena käy infopisteestä saatava QR-koodi, jolla tilaan pääsee sisälle. Työ 2.0 Lab on avoinna arkisin klo 7:30-18:00 ja infopiste sulkeutuu klo 17.

Jos sinulla ei ole pääsyä Senaatin tilavarausjärjestelmään, voit varata Työ 2.0 Labin Labra ja Kohtaamo -tilat käyttöösi kokousvastaavan kautta (kokouspalveluvastaava.pasila@palmia.fi). Tilojen ajankohtaisen varaustilanteen näkee Senaatin julkisesta kalenterista. Tilat on tarkoitettu valtionhallinnon työntekijöiden käyttöön ja muita kuin valtion työntekijöitä ei saa jättää tilaan valvomatta.

Tehdessä varauksen kokouspalveluvastaavan kautta, on varauksen yhteydessä ilmoitettava seuraavat tiedot:

  • Nimi
  • Organisaatio
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite
  • Mitä tilaa varaus koskee
  • Varauksen ajankohta (päivä ja kellonajat)
  • Tilaisuuden nimi
  • Tilaisuuden osallistujamäärä
  • Vieraiden tiedot ohjeisen Excel-tiedoston avulla: (Lab vierailijat)
  • Mahdolliset tarjoilutilaukset suoraan kiinteistön ravintolan verkkosivujen kautta: www.juvenes.fi/vire/