Mikäli et löydä apua, olethan yhteydessä etusivulla listattuihin yhteyshenkilöihin.

Mitkä ovat Työ 2.0 Labin aukioloajat?
Lab on avoinna ma-pe 7-20 ja la 8-17. Mahdolliset poikkeusajat mainitaan Ajankohtaista-sivulla.

Mistä löytyy sisäänkäynti Työ 2.0 Labiin?
Lab sijaitsee osoitteessa Yliopistonkatu 5. Aulasta on kulku hisseillä 3. kerrokseen.

Voiko Työ 2.0 Labin tilavarauksia tehdä nettisivun kautta?
Kaikki työpiste- ja tilavaraukset tehdään Työ 2.0 -mobiilisovelluksen kautta. Voit ladata sovelluksen puhelimesi Apple Store- tai Google Play-sovelluskaupasta. Labra-projektitilan varaus tehdään sovelluksesta löytyvän lomakkeen kautta.

Miksi Työ 2.0 Labin Labra-tilan varausvahvistus tulee viiveellä?
Jokainen Labra-tilan varaus käsitellään manuaalisesti. Pyrimme vahvistamaan varauspyynnöt seuraavan työpäivän kuluessa.

Mistä tilaan tarjoilut Työ 2.0 Lab -tilassa pidettävään neuvotteluun tai kokoukseen?
Tarjoilujen suhteen Työ 2.0 Labissa ei ole palvelusopimusta yksittäisen toimittajan kanssa. Tilan käyttäjä voi tilata tarjoilut vapaasti haluamaltaan palveluntarjoajalta. Varmistaaksemme, että tila on seuraavalle käyttäjälle tyhjä ja siisti, huolehdithan myös tarjoilujen ja astioiden pois korjaamisesta.

Minkälainen varustus Työ 2.0 Labin kahviossa on?
Kahvion varustukseen kuuluu vesipiste, tiskikone, jääkaappi ja pakastin, kahviautomaatti, kauramaito, kahvikupit ja aterimet. Kahvion fasiliteetit ovat käytettävissänne tilaisuuksienne aikana. Ongelmatilanteissa tai puutoksissa pyydämme olemaan yhteydessä ISS palvelukeskukseen numeroon 020 515 9595

Onko tiloissa jo valmiiksi toimistotarvikkeita työpajan, neuvottelun tai kokouksen pitoa varten?
Labissa on whiteboardeja, post it -lappuja ja tusseja sekä inspiroivia apuvälineitä ideoiden tuulettamiseen. Tilojen tekninen varustelu on nähtävillä sivuston osiossa Varauskalenteri.

Miten toimin sovellusongelmissa?
Sivustolla kohdassa Miten pääsen Labiin? on ohje sovelluksen lataamiseen. Tilan sisäänkäynnin yhteydessä on ohjeet, jotka kattavat valtaosan sovelluksen ongelmatilanteista oven lukitukseen liittyen. Mikäli sovellus ei näistä toimista huolimatta toimi, tulee ottaa yhteyttä ISS palvelukeskukseen numeroon 020 515 9595.

Miten perun varaukseni?
Työpisteet ja neuvotteluhuoneiden varaukset perutaan varaussovelluksen kautta. Labra-tilan varausta voi muokata tai perua lähettämällä asiasta sähköpostia osoitteeseen senaatti.helpdesk@iss.fi.