Työ 2.0 Lab on syntynyt unelmasta tehdä ja oppia asioita yhdessä – rajat ylittäen ja ilmiölähtöisesti! Näissä merkeissä kevätkaudella tiedossa mm. seuraavaa:

MAALISKUUSSA

HUHTIKUUSSA

  • Törmäämö 22.4. klo 8-9. Lisätietoa myöhemmin.

TOUKOKUUSSA

  • Vastuullisuusviikko, viikolla 20. Lähestymme vastuullisuutta taloudellisen, sosiaalisen ja ekologisen vastuullisuuden näkökulmista ja peilaamme niitä erityisesti julkisorganisaatioiden ja valtion virkamiesten toimintaan ja toimintatapoihin. Viikon jokaisena päivänä tiedossa on siis jotakin vastuullisuus -teemaan liittyvää. Tarkempaa tietoa tulossa myöhemmin!
  • Törmäämö 20.5. klo 8-9. Lisätietoa myöhemmin.

KESÄKUUSSA

  • Muutoskyky -työpaja 2.6. klo 9-11 yhdessä SitraLabin kanssa. Jatkamme viime marraskuussa käynnistynyttä työtä julkishallinnon muutoskyvykkyyden vahvistamiseksi. Lisätietoa myöhemmin.
  • HR -sytyttäjäksi! Viritämme muutaman vuoden takaisen HR -sytyttäjäksi -työn taas uuteen nousuun ja kutsumme valtionhallinnon HR:ssä toimijoita mukaan. Tavoitteenamme uudistamisesta innostunut, muita mukaan innostava, ilmiölähtöistä asioiden valmistelua mahdollistava ja systeemistä kyvykkyyttä omaava HR. Tarkempaa tietoa tulossa myöhemmin!
  • Törmäämö 17.6. klo 8-9 teemana “Ennakoiva ohjaus ja yhteiskunnan systeeminen muutos”. Teemaan johdattelee Katju Holkeri VM:stä.  Lisätietoa myöhemmin.

Työ 2.0 Labin sivuilta löydät lisätietoa siitä, mitä kaikkea lab tarjoaa sinulle tai tiimillesi: https://tyo-2-0-lab.fi/

Nähdään labissä!

Kevätterveisin,

Lab -tiimi